Spring naar content
Congrestival LR-127
Congrestival LR-127

nawoord

Zonder jullie geen feest!

Het is een eer en geweldige ervaring
om dit bijzondere jubileumjaar te
mogen meemaken.
Op naar de 100!

Wat een eer om dit jubileumjaar, waarin we 75 jaar ADS Groep vieren, te mogen vastleggen in dit online magazine. Uiteraard staat het gehele jaar 2022 in teken van dit jubileum, maar op 9, 10 en 11 juni hebben we extra uitgepakt met feest! Een prachtig ADS congrestival, personeelsfeest én open huis waar wij mochten rekenen op veel opkomst; 1000 gasten in 3 dagen! Wij willen alle collega’s, oud-medewerkers, opdrachtgevers, ketenpartners en omwonenden die hierbij aanwezig waren hartelijk danken voor hun enthousiasme en gezelligheid.

 

Niet alleen een feest heeft enthousiaste mensen nodig, ook het realiseren van een jubileummagazine kan niet zonder betrokken, open mensen. Collega’s en opdrachtgevers die we mochten interviewen; hartelijk dank voor jullie openheid en het delen van jullie ervaringen met ADS Groep. Met speciale dank aan Martha Lem van LemonCopy die met een frisse blik deze sprankelende verhalen heeft geschreven.

 

Ons reclamebureau Advice heeft bewezen waar het voor staat: Advice creëert impact! Zonder de creatieve ideeën van Alain van der Wildt en zijn collega’s waren onze speciale jubileumlogo’s en dit jubileummagazine niet tot stand gekomen. We hebben een bewuste duurzame keuze gemaakt door dit magazine online uit te brengen. We zijn voornemens om in dit format meerdere magazines te gaan uitbrengen in de toekomst.

 

Maar wat is een magazine zonder foto’s?! Hartelijk dank aan Chantal van den Berg, Bouwfotografe! In de afgelopen jaren heeft ze vele mooie reportages voor ons gemaakt en uiteraard treffen we prachtige foto’s en filmpjes aan in dit magazine.

 

En dan de dames van Pink Lemon Events! Enthousiast, gedreven, punctueel, creatief en betrokken! Corien Rösken en Kim de Vos; het was een feest om met jullie te mogen samenwerken om drie dagen te kunnen knallen.

 

Het is een eer en geweldige ervaring om dit bijzondere jubileumjaar te mogen meemaken. Op naar de 100!

 

Hartelijke groet,

Judith Grondman

Marketing en Communicatie

ADS Groep - Polaroid-Zonder-3