Spring naar content

Lees ook het
voorwoord van
Michel Dijk

Bert-Eenkhoorn-LR-DEF_web_breed

Eerste editie: onze afdelingen Water en Toelevering Water

voloreperor accabo. Elenis excesequost, apitat

In deze eerste uitgave van ons online magazine besteden we aandacht aan onze afdelingen Water en Toelevering Water. Twee krachtige disciplines die alle aspecten van de watersector kunnen waarborgen. Een markt waarin we jarenlang thuis zijn en die we met onze specialistische knowhow optimaal kunnen bedienen. Een toelichting op onze competenties.

ADS Groep Water

Complete projecten in de drinkwater- en afvalwaterbranche; dát is de kracht van onze afdeling ADS Groep Water. Met eigen specialisten op het gebied van engineering, civiele techniek, procestechnologie, werktuigbouwkunde, elektrotechniek én procesautomatisering staat deze divisie als full service waterbedrijf klaar. Wij zijn met name gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en monteren van (modulaire) drinkwater- en afvalwaterzuiveringen, waarbij volop aandacht is voor kostenbewustzijn, veiligheid, efficiënte en hygiëne. Met de inzet van onze multidisciplinaire teams zorgen we er bovendien voor dat de exploitatie altijd doorgang vindt. Want het belang van de continuïteit van het zuiveren van water staat altijd voorop.

ADS Groep Toelevering Water

Bij projecten in de watersector komt veel maatwerk en ervaring kijken. Dat is precies waar onze afdeling ADS Groep Toelevering Water op is ingericht met de eigen productielocatie in Goor. Wij verzorgen de engineering en toelevering van halffabricaten en producten in RVS, staal en aluminium, we zijn systeemintegrator en realiseren module- en skidbouw binnen onze ruime productiefaciliteit van 1,65 HA. Alle denkbare vormen van voor- en nabehandeling, van stralen tot coaten, worden in eigen huis uitgevoerd; one-stop-shopping. 

Waar eerder voor 60 jaar werd ontworpen, is het nu vaker tien jaar of zelfs nog korter. Een dergelijke ontwerplevensduur vraagt om modulaire-, circulaire- en duurzame oplossingen. Marktleider worden in deze trend is een ambitie die we graag in de toekomst waarmaken. 

Met ons magazine delen we de trots van onze projecten en geven we aandacht aan onze unieke werkmethodiek. Ervaar hoe wij voor u van waarde kunnen zijn!

 

Bert Eenkhoorn
Directeur ADS Groep Water en Toelevering Water